Over Brotec

Over Brotec BV

Expert in waterstraalsnijden

De kracht van twee broers, met oog voor techniek en de ambitie om te ondernemen. Het werd de start van BROTEC, een jong en dynamisch bedrijf, waar persoonlijke aandacht, een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en leverbetrouwbaarheid van hoog niveau zijn.

De tijd gaat tenslotte sneller dan ooit en met elkaar staan we ​​voor wereldwijde uitdagingen. Bij BROTEC streven we naar onafhankelijkheid, waardoor we de markt altijd een stap voor kunnen zijn.

We doen dit middels slimme voorraden en een groot netwerk, die het mogelijk maken om snel en flexibel te reageren op aanvragen met hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Samen bekijken we de vraag en bepalen we de werkwijze die het beste bij u en uw wensen aansluiten.

Kees & Ruud Huysmans

215

Afgeronden projecten

123

Verbruikt materiaal

324

Tevreden Klanten

35

Verschillende materialen

BROTEC BV

Maak kennis met

De kracht van twee broers, met oog voor techniek en de ambitie om te ondernemen.

Brotec BV

Onze Werkwijze

Benieuwd naar onze aanpak? Zie hieronder het proces.

SONY DSC
01
Van idee tot tekening
In de meeste gevallen zijn de klanten zelf de engineers of ontwerpers van de producten die ze bestellen, maar indien dit niet het geval is denkt en ontwerpt Brotec graag mee van idee tot tekening.
SONY DSC
02
Van reactie tot actie
De wereld verandert sneller dan ooit. En we zullen ons sneller moeten aanpassen dan ooit. Het is het cliché van deze tijd. Bij Brotec vinden we het daarom belangrijk om snel en flexibel te reageren op een vraag uit de markt met slimme voorraden, hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.
resultaat
03
Van product tot levering
Voor een mooi eindresultaat is het uiteraard mogelijk om door ons de nabewerking te laten verzorgen denk aan; boren, tappen, frezen, kanten etc. De lijnen zijn kort en we zorgen voor een vast aanspreekpunt, met deze werkwijze kunnen we snel schakelen en leveren.